A/S Ninolab

Din serviceleverandør

Vi sætter høje krav til andre, og endnu højere krav til os selv.

Med kunden i fokus

Hos Ninolab har vi fokus på høj kvalitet og sætter altid dine behov i centrum. Vi hjælper dig med at skræddersy en løsning hvad enten det gælder enkelte produkter eller hele systemer. Vores kvalitetsmål er at kunne levere et korrekt tilpasset produkt, med de rigtige funktioner, til aftalt tid og ikke mindst til den rigtige pris. De produkter Ninolab har valgt at forhandle, er alle nøje udvalgt blandt leverandører fra hele verden.

Produkter fra verdens bedste leverandører

Vi følger konstant og systematisk udviklingen på vores område. Vi udvælger og skaber kontakter med de producenter der er kendte for deres seriøsitet og ansvarlighed i fremstillingen af laboratorieprodukter i højeste kvalitet. Det er producenter der satser på forskning og udvikling og tillægger deres produktion strenge kvalitetskrav. Ninolab forhandler på nuværende tidspunkt produkter fra omkring 30 udvalgte producenter fra hele verden.

Tryghed når du vælger Ninolab

For dig som kunde er det en tryghed at vide, at når du vælger Ninolab som leverandør vil du altid blive tilbudt de bedste produkter. En god support i kraft af veluddannet personale er også en del af denne tryghed og hos Ninolab er vi meget bevidste om at vores ansvar strækker sig længere end til leveringen af selve produktet. Vores produktspecialister er til rådighed ved spørgsmål om applikationer og support generelt og vores serviceafdeling tilbyder alle former for serviceydelser på dine produkter.

Kvalificerede og engagerede medarbejdere

Det er os der taget ansvaret. Vi har specialister indenfor alle områder og samlet giver det den styrke der kræves for at tage et aktivt ansvar for avanceret laboratorieudstyr. Vores produktspecialister er til rådighed ved spørgsmål om applikationer og support generelt og vores serviceafdeling tilbyder alle former for serviceydelser på dine produkter.

Everyone knows everyone and I believe that benefits us greatly.
Niclas Nordin
VD, Ninolabgruppen

Certifikater

Vi holder os opdateret

Vi blærer os normalt ikke, men vi er ret
så seje når det kommer til den slags.

Dialab medlem

Vi er medlem af en Brancheforening

ISO Certificeret

Vi er ISO certificeret: ISO 9001 samt ISO 14001

Grøn energi

Vi bruger strøm med grøn samvittighed

Miljøcertifikat

Download certifikat:
Dansk | Engelsk

Eliteleverandør

Eliteleverandør til det offentlige tre år i træk