Karriere

Job hos A/S Ninolab

A/S Ninolab er en del af Ninolabgruppen, som er en koncern bestående af fire selskaber:
AB Ninolab, AB Nino Labinteriör, AB Wållgrens Kyl og AS Ninolab (DK).

50+

År i branchen

78

Ansatte

200 MSEK

i omsætning

Hvad siger Ninolabberne?

AB Ninolab har siden 1965 leveret laboratorieudstyr og service til svenske laboratorier på sygehuse, forskningsinstitutioner og i industrien.

Vores målsætning er at tilbyde markedet et bredt udbud af apparater og basisudstyr.

Vi repræsenterer og markedsfører 50 etablerede leverandører og vi arbejder bl.a. indenfor områder som nedkøling (ned til -190°C), opvarmning (op til 1800°C), CO2-inkubatorer, vandrensning, laboratorieopvaskemaskiner, autoklaver, renrumsovervågning, LAF-bænke, vejning og klargøring.

Det svenske hovedkontor er beliggende i Upplands Väsby nær Stockholm og i Sverige findes der yderligere lokalkontorer i Kungsbacka og Lund. Det danske datterselskab har hovedkontor i Solrød Strand.

Vi er et foretagende med en stærk team-ånd, hvor alle er lige vigtige, når det drejer sig om at nå vores mål.

Jobmulighed

Vi søger en produktspecialist med laboratorieerfaring

Er du en passioneret sælger med en solid baggrund inden for laboratorieverdenen? Har du erfaring med kemi og måske endda et indblik i et mere industrielt miljø? Nyder du friheden ved at være på landevejen og have ansvar for dine opgaver? Hvis ja, kunne du meget vel være den Produktspecialist, som ScanPeople leder efter til vores samarbejdspartner, Ninolab.

Ninolab i Køge søger lige nu en Produktspecialist med laboratorieerfaring. Som produktspecialist vil du, i samarbejde med den ansvarlige chef, blive tildelt en bred kundeportefølje, som du varetager. Det betyder, at du får et selvstændigt ansvarsområde, hvor du selv styrer og prioriterer opgaverne, som det passer dig bedst. Produktporteføljen vil være alsidig, men har du nogle særlige ønsker eller specialer, kan du være med til at præge din portefølje – også fremadrettet. Som Produktspecialist hos Ninolab vil du dække hele Danmark. Vi søger derfor en kandidat, som trives på landevejen og altid går efter at yde den bedste service, ude hos vores kunder.

Dine hovedopgaver vil inkludere salg og rådgivning, og du vil opleve en stor vifte af opgaver, herunder:

  • Selvstændig hverdag med en bred kundeportefølje.
  • Salg og markedsaktiviteter herunder deltagelse i messer og udstillinger.
  • Løbende kontakt med leverandører, samt uddannelse hos disse.
  • Budgetansvar og udvikling af salget af produkter inden for ansvarsområdet.
  • Planlægning og markedsføring i samarbejde med kolleger.
  • Tilbudsskrivning og løbende opdatering af kundedatabasen.
  • Planlægning af installationer i samarbejde med vores serviceafdeling.

Personlige egenskaber er afgørende, og vi søger en person med stærke sociale kompetencer og samarbejdsvilje. Du trives med ansvar, kan arbejde selvstændigt og har en løsningsorienteret tilgang. Din evne til at kommunikere på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt, er vigtig. Som person er du ekstrovert, og du finder energi i at interagere med mennesker.

Desuden er du dygtig til at planlægge din egen tid.

Hvad angår erfaring, vil tidligere arbejde på laboratorium eller erfaring med salg af laboratorieudstyr være en klar fordel. Du bør have kendskab til kemi og en generel teknisk forståelse. Vi forventer, at du har erfaring som Sælger, Produktspecialist, Account Manager eller lignende. Det forventes, at du har kørekort (kategori B), og stillingen er fuldtids med tiltrædelse snarest muligt. Du skal være fortrolig med Officepakken og have erfaring med at arbejde i CRM-systemer.

Ninolab tilbyder:

Ninolab er en arbejdsplads, der føles som en udvidet familie. Deres tætte og stærke sociale bånd skaber en unik atmosfære, hvor samarbejde og støtte går hånd i hånd. De værdsætter og investerer i deres medarbejdere og den gensidige respekt og støtte, der præger deres dagligdag, skaber en arbejdsplads, hvor du virkelig føler dig hjemme. Hos Ninolab er de mere end kolleger – de er en sammentømret arbejdsfamilie.

De tilbyder hertil:

  • Løn efter kvalifikationer.
  • Firmabil, mobiltelefon.
  • Pension og sundhedsforsikring.

Om Ninolab

Ninolab har fokus på høj kvalitet og sætter altid dine behov i centrum. Ninolab hjælper dig med at skræddersy en løsning, hvad end det gælder enkelte produkter eller hele systemer. Kvalitetsmålet er at kunne levere et korrekt tilpasset produkt, med de rigtige funktioner, til aftalt tid og ikke mindst til den rigtige pris. De produkter Ninolab har valgt at forhandle, er alle nøje udvalgt blandt leverandører fra hele verden.

Ninolab følger konstant og systematisk udviklingen på området. Der udvælges og skabes kontakt med de producenter, der er kendte for deres seriøsitet og ansvarlighed i fremstillingen af laboratorieprodukter i højeste kvalitet. Det er producenter, der satser på forskning og udvikling, og tillægger deres produktion strenge kvalitetskrav. Ninolab forhandler på nuværende tidspunkt produkter fra omkring 30 udvalgte producenter fra hele verden.